Singapore-lejligheden er sort og blå og fed overalt

Studio Wills + Architects viser, at det at give fed skrift med farver lønner sig. Untitled # 7 er en 2-etagers lejlighedsrenovering i Singapore, der ikke viger væk fra udsagn.

Det oprindelige parede interiør stod i skarp kontrast til dets kvarter - en eklektisk blanding af shophouses med flere farver, materialer, teksturer og ornamenter. Studio Wills + Architects tog dette miljø og bragte det indendørs med en unik strategi. Designskemaet blev opdelt i to 'kasser', den ene blå og den anden sort, der derefter blev strategisk indsat i det originale interiør.



Resultatet er et rum, der kombinerer 'før' med 'efter'. På nogle måder bevarer det enkelheden i det oprindelige interiør. Rene linjer, rette vinkler, minimalistiske møbler og masser af luftig hvid skaber en følelse af modernitet og illusionen af ​​rummet. På den anden side er den frygtløse farvegane af blues og sorte meget bedre parret med den farverige, forskelligartede verden uden for hoveddøren.



Den blå kasse? Det er køkkenet med skabe malet for problemfrit at blande sig med væggene og et skjult studieområde. Den sorte kasse kan findes i soveværelset og fungerer både som hovedgavl og opbevaringsplads. Det multifunktionelle stykke skjuler en walk-in-garderobe og forfængelighed.

1 af 15 2 af 15 3 af 15 4 af 15 5 af 15 6 af 15 7 af 15 8 af 15 9 af 15 10 af 15 11 af 15 12 af 15 13 af 15 14 af 15 15 af 15