Facebook hjælper dig med at glemme din eks

Facebook kan være fjenden, når det kommer til breakups. Det er ikke let at komme videre, når din eks foreslås som en 'ny ven' eller endnu værre, når taggede fotos af dem fortsætter med at infiltrere din nyhedsfeed.

Heldigvis har den gamle kammerat Zuckerberg lagt bomuld på vores ulykker efter opløsningen med meddelelsen om, at Facebook tester en funktion, der begrænser det indhold, der vises til din eks, og omvendt.



Når du ændrer din forholdsstatus, giver den nye funktion dig mulighed for at begrænse antallet af statusopdateringer, billeder og videoer af den pågældende person. Det betyder også, at personen ikke vil være et forslag til besked eller tag, og du får mulighed for automatisk at fjerne taggen og begrænse synligheden af ​​indlæg og fotos med en ex. Facebook giver dig mulighed for at gå igennem hvert indlæg en efter en for at fjerne tagget af dig selv, eller hvis det er for meget af en hjertesorg, vil platformen venligt slippe af med alle dine tags i en ren feje.



Facebook-Breakup

Det slutter heller ikke der. Funktionen giver dig mulighed for at begrænse de opdateringer, som din eks kan se om dig, ved at 'skjule' dine indlæg, så de kun kan se dem, du deler offentligt eller med fælles venner.



Facebooks idé bag funktionen handler om at 'tage en pause' fra nogen uden at skulle blokere eller unfriend dem. Måske er det den mere humane måde at rense dig på tidligere forhold.

RELATEREDE: 15 tegn Ms Tinder er ikke den ene